søndag 22. mars 2015

Sexynessen som forsvant.......



I går tok Kvålen og mor sin første mc-tur for sesongen, og det var herlig:




Mange tenker nok:"Mc-klær..DET er sexy det......."
Vel....tenk om igjen.....
Når man i utgangspunktet må kle på seg for å tenke sikkerhet i tilfelle man faller av eller kan skade seg, så burde vel de fleste fornuftige mennesker ha stoppet allerede der.

La oss begynne fra innerst:
Undertøy. Tenker du å kjøre med stringtruse og spilebh innerst?? Dream on....
Å sitte på rumpa en hel dag med stringtruse vil føles som om du har en vedkubbe mellom skinkene til slutt.
Det samme gjelder spilebh. Svært ubehagelig.
Så her må dameboxeren og sportsbh frem, og alle ønsker om å være sexy begynner å blekne litt allerede her:



Det nytter ikke å tre på seg collegegenser og jeans. Neiiida. Du skal jo kunne bevege seg av og på sykkelen, så her må Kari Traa ullstilongs og ulltopp til. 
Du kan bare glemme å bruke bomullstøy, for da er du klissvåt av svette etter 3 mil. Sexylooken er nå blek....:




Sokker? Vel, man vet aldri hva slags vær man får på turen, så tynne ullsokker er tingen.
Om du nå ser seg selv i speilet, så kan du (med god fantasi) fremdeles ane et ørlite snev av sexyness (men da har du lagt godviljen til altså).


Så kommer buksen. Og det er ikke hvilken som helst bukse. 
Kjørebukse med seler må til. Slike bukser har som regel en slags innerbukse (man skal jo ikke fryse eller bli våt inn til skinnet, og har du nå ikke hørt på meg og tatt på deg jeans i stedet for ullstilongs-ja da sliter du).
I tillegg til å være av solid goretex (stivt og uhamselig), så er det ekstra beskyttelse på knær og på rumpa. Knebeskyttelsen er slikleise "skilpaddeskall" av hardplast, og de kan være svært ubehagelige.




Buksen er nå på, alle glidelåser, ekstraglidelåser, borrelåser over glidelåsene og trykknapper er på plass (og svetten siler.....selv med ulltøy under).

Så skal mc-støvlene på plass. Det er ikke som å ta på seg vanlige sko. Neida. Nå må du sette (pust pes pust pes), en trykknapp i buksen skvetter sannsynligvis opp igjen (pust pes) og brette opp kjørebuksen. Du bøyer deg fremover og kjenner at bukselinningen strammer (pga alle de ekstra glidelåsene) og strever verre med å få på deg et par støvler som er lite sexy, må snøres og strammes og borrelåsfestes - og så (mens enda en trykknapp spretter opp) brette buksen over støvlene:




Pjuuuh. Du er nå varm og forkavet...og langt fra sexy.


Ryggskinnen!! Alle må ha en ryggskinne i tilfelle ulykker (igjen - fornuftige mennesker hadde for lengst løpt - for å være SÅ i forkant av ulykker og skader når man skal på tur?!?!)
Ryggskinnen er som regel også et skilpaddeliknende skall av hardplast. Med dette på, har du nå litt mer sikkerhet...og pukkelrygg. Sexy??





Så kommer jakken. Selve symbolet på at du er en biker. 
Jakken har også skilpaddeskall - ved albuene og på skulderbladene. Og de kan gnage og irritere like mye som skilpaddeskallene på du nå allerede har på knærne. 
Jakken har også ørten glidelåser, borrelåser, belter, ekstra innerjakke osv. 
Du trenger god plass rundt seg når denne skal tas på, fordi du veiver vilt og uhemmet med armene under påkledningen, og ting som henger på veggene raser ned. 
 Sånn; nå er du snart klar til takeoff:




Hjelmen. Den er trang den (pga sikkerhet selvfølgelig...Du vil vel ikke at den skal trille av ved bare et lite fall liksom??) 
Å ta på seg en mc-hjelm er som en omvendt fødsel. 
Noe stort skal presses inn en liten åpning. Smakk. 
Du tar nå en titt i speilet, og oppdager at nesten all ansiktshuden din er dyttet opp og krøllet sammen (og disse pølsene forsvinner ikke med en gang du tar av deg hjelmen igjen, så noe vakkert mc-selfie kan du bare glemme)






Visuelt har du nå lagt på deg ca 10-15 kilo, og det synes...... Det synes svært tydelig!!
Hanskene (også trange og med beskyttelse over alt) tres på, og du er klar til å stige opp på mc din. Ikke så lett å gjøre dette grasiøst og sexy, når du føler deg som en goretexmaskert Ninja Turtle.
Puuuuussssst peeees.

Endelig på sykkelen, og klar til å vri om tenningsnøkkelen.
DA, da blir du som et lite barn igjen....og kjenner at du må på do......og det betyr at all bekledningen må av, og så er det samme prosedyren en gang til.

Så, tenk på dette neste gang du ser en mc-kjører og tenker "...ohhh...sexy outfit"
Mc-kjørere virkelig elsker hobbyen sin, siden vi frivillig går gjennom dette ritualet gang på gang.







<a href="http://blogglisten.no/blogg/kvaalenogmor.blogspot.com/"><img src="http://blogglisten.no/img/blogglisten.png" alt="Blogglisten" /></a><img height="0" border="0" width="0" alt="hits" src="http://hits.blogsoft.org/?eid=819" />





















































Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar