onsdag 18. mars 2015

Kresen....men i nøden spiser fanden fluer :-)



Kvålen og mor vet å kose seg, og er det ikke en liten sjokoladebit eller et par flak med chips i skapet, da er det en kjip kveld.


En fredag for lenge siden lå mor slækk på sofaen. Hun var ikke i slag, noe som hadde resultert i et heller begredelig innkjøp av godis.
Kvålen kom hjem fra jobb, og spratt lett på tå ut på kjøkkenet for å sjekke hva som var i "kaloriskapet."


Kvålen: (Så slukøret på en liten pose eplechips)"Men Gunhild da...Hva er dette??" 

(Foto: Paul Weaver)


Mor: " Ja? det er eplechips ser du vel...."
Kvålen:"Gunhild...Kjære deg..Du må ikke tulle med sånt..."
Mor:"Tulle?? Tenkte vi kunne prøve den jeg..."
Kvålen:"Man tuller ikke med rutiner!! Den salte fredagschpsen fra Sørlandschips er et must. Greit at du vil prøve ut nye smaker, men må du gjøre det på fredagen når vi skal kose oss?? ...tygg....tygg...."Blææææh. Denne smaker jo gamle tøfler......" ..prøver et par flak til...."Harrrrrk ...pføyy..pføøøøy.....Er jo ikke etande dette her....Får finne meg noe cola å skylle det ned med......." 

Nå hadde det seg jo slik at mor som sagt ikke hadde vært helt i slag, og hadde muligens blingset litt foran brushyllen og funnet noe annet enn Coca Cola.

Kvålen:"Men hva i herrens navn er dette?? Har du tenkt å ta livet av meg, kone?!?!?! Sukkerfritt, usmakelig, syntetisk møl....og så på en fredag?!?!?!"



Posen med eplechips ble så behørig plassert innerst i kaloriskapet, i håp om at noen avleggere "tilfeldigvis" skulle finne den, og kvelden var kjip.
Ukene gikk, og mor glemte helt posen med eplechips, helt til en kveld hun hørte Kvålen stå på kjøkkenet og gnafse på noe. I og for seg er ikke det unormalt, men mor visste med sikkerhet at DEN dagen hadde hun ikke kjøpt noe godis.


Mor:"Hva er det du står og spiser på??"
Kvålen:"Eplechips vel......"
Mor:"Eplechips?? Du står ikke og spiser på den gamle chipsen vel??"
Kvålen:"Jo, det gjør jeg. Den fortjener en verdig død den også....."


Akk ja......Hva er det man sier? "I nøden spiser fanden fluer..." ;-)






<a href="http://blogglisten.no/blogg/kvaalenogmor.blogspot.com/"><img src="http://blogglisten.no/img/blogglisten.png" alt="Blogglisten" /></a><img height="0" border="0" width="0" alt="hits" src="http://hits.blogsoft.org/?eid=819" />


























1 kommentar: