søndag 19. april 2015

En nytelseshelg....og gullkorn fra Kvålen



Ahhhh, hvilken fantastisk helg vi har hatt :-)

Mor er en "nyter" og ikke "yter" i helgene, så noen bilder fra oppussingsprosjekt, hageprosjekt, finurlig matlaging eller håndarbeid får du dessverre ikke her (Verken i helger eller i ukedagene).

Men mor hadde en knallkjekk gåtur med lilleprinsen(barnebarnet) på lørdag: 


Og etter det så tok Kvålen og mor seg en lang tur på mc:



Kvålen har samme problem som mor iht trykknapper som spretter opp på kjørebuksen, så etter et par heller iltre utbrudd under påkledning og under kjøreturen - tok Kvålen nål og tråd fatt da vi kom hjem:


"Hva?? Må han sitte og sy buksen sin selv??" tenker du nok.
Jepp, det må han....
For mor er et heller kleint kjerringemne når det kommer til slikleise skumle ting som nål og tråd, strikkepinner, symaskin osv osv.

I følge Kvålen så er ikke mor heller så dugende til å lakke negler.
I hvert fall ikke når han ser på resultatet med sine "lakkererøyne"

Kvålen: (En gang mor satt fornøyd og viftet med nylakkede tær) "Næmmen.....har du prøvd å lakke neglene dine selv du da??"


Tærne til mor har også blitt gjenstand for grundig undersøkelse, og filosofering over hvorfor de ser ut som de gjør:

Kvålen: "Vet du hva?? Tærne er akkurat som stubben på et gammelt tre.."
Mor:"Hva?? Sammenlikner du tærne mine med en stubbe?!?!?!
Kvålen:"Ikke sånn da, teita. Men se på neglene dine. de har riller, akkurat som årringene på et tre. Om årringene står tett har det vært et dårlig år. Men om det er et stort mellom mellom dem, da har det vært et godt år."
Mor:"Kjære vene....Du kan da ikke lese sånt ut av tåneglene mine... de klippes og files, lakkes og pusses jevnt og trutt, og det går i hvert fall ikke år mellom hver gang.  Gale mann..."
Kvålen:"Joddah...det kan jeg. Se på de rillene ytterst her. De ligger tett som hagl. Det er nok fra januar/ februar. De ligger tett fordi da var det kaldt og mørkt, og hundreogørten regninger lå i postkassen. Mens her nede ved neglerota, her er det stort mellomrom mellom rillene. det er nok fordi at vi har hatt fint vær i det siste, og for at du vet det går mot sol, sommer og feriepenger."

Mhm...så vet mor det...Undres om det samme gjelder for pannerynkene hennes.....

Han er ikke bare oppfinnsom med forklaringer, men også oppfinnelser.
En kveld fòr mor rundt og remjet ved leggetid: 

Mor:"Duuuu?? Nå er det lenge siden du har massert meg altså......"
Kvålen:"Hønf....jah.....hønf.....mhm....du?..Om jeg finner noen engangshansker - fyller dem med bodylotion - knyter godt igjen - fester dem på drillen og starter den.....Det hadde gått an sant?? Da hadde du fått massasje??"

Akk ja.....
Mor tror han er litt lei av maset til mor om massering av rygg, for her om dagen kom han hjem med en slikleis batteridrevet ting som visstnok skal gjøre jobben...uten at han trenger å gjøre noe annet enn å holde den med et lett trykk på det aktuelle vonde punktet i ryggen: 



Men for all del....Han tenker da på mor og mors velbehag...og heller denne enn en drill med påsatte hansker fylt med bodylotion........;-)



<a href="http://blogglisten.no/blogg/kvaalenogmor.blogspot.com/"><img src="http://blogglisten.no/img/blogglisten.png" alt="Blogglisten" /></a><img height="0" border="0" width="0" alt="hits" src="http://hits.blogsoft.org/?eid=819" />



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar