torsdag 30. juli 2015

Øyet som ser...eller kanskje ikke ser..... :-)Fremdeles i feriemodus, men hvor er varmen??

I går var det faktisk ganske ok her vest noen timer:Men i dag er vi tilbake til normalen:


"Sommer er det jo uansett. Det kommer nok an på øyet som ser" sier sikkert noen.

Joda, det gjør nok det, men.....

Akkurat det med "øyet som ser" er ganske så fascinerende.

Mor hadde for noen uker siden virkelig tatt seg sammen, og prøvd etter beste evne å lakkere tåneglene.
Det var ingen lett jobb når synet er så som så, og brilleglassene nærmer seg faretruende tykkelsen a la bunnen på en colaflaske......og brillene lå igjen oppe i stuen mens lakkeringsprosjektet pågikk på badet i kjelleren.Mor satt etterpå i hagestuen sååå fornøyd og viftet med tærne.
Kvålen kom og satte seg ned, løftet opp den ene foten til mor og studerte den nøye med motivlakkererblikket sitt.

Kvålen:"Næmmen...Kjære deg jenta mi.....Har du prøvd å tegne og male på tærne dine selv du i dag da?"Et liknende utsagn kom han med en gang mor hatt tatt en haug med bilder hun skulle bruke på profilen sin på Facebook.

Mor:"Pokker altså.....Jeg kan jo ikke bruke noen av disse bildene......Jeg ser jo helt vill ut på håret..."

Kvålen:"Mjaaa.....Du Gunhild...Du er egentlig svært sjelden fin på håret.....Du ser oftest ut som...som....som om du stadig er i aktivitet ...på en eller annen måte....."


Hmrf....
Mor VET at synet hennes ikke alltid er på topp, men det er vel ingen unnskyldning for å ikke prøve og se litt ordentlig ut?
Ja, selv når Kvålen og mor var på mctur..langt inne på Hardangervidda...så prøvde mor å freshe seg opp litt på morgenkvisten.For å si det sånn; den mascaraseansen der...Den kunne mor ha spart seg, for hjemturen gikk i et helsikkes regnvær, og svette og regndråper på innsiden av en mchjelm gjorde sitt til at mor så ut som urmoren til all verdens vaskebjørner da vi endelig kom hjem.

At synet endres drastisk etter hvert som man er i modningsprosessen (høres mye bedre ut det enn å si at man blir gammel), fikk mor bevis for her en morgen.

Som vanlig lå brillene til mor igjen på kjøkkenbenken, med det resultat at det mor trodde var den eksklusive leppepomaden dessverre nok var den eksklusive øyekremen....
Alle disse tuber er jo egentlig ganske så like i utseende..særskilt for en mysende mor.


Godt at smakssansen ikke sitter i øyeområdet, mener nå mor....

Men EN ting er mor ganske så sikker på, med eller uten briller, at denne karen (frekk som han er) gjør sitt til at mor har en god hverdag med masse adrenalinflyt og latter.

<a href="http://blogglisten.no/blogg/kvaalenogmor.blogspot.com/"><img src="http://blogglisten.no/img/blogglisten.png" alt="Blogglisten" /></a><img height="0" border="0" width="0" alt="hits" src="http://hits.blogsoft.org/?eid=819" />Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar